HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Segítünk barackot vásárolni! Dátum: 2014.07.31.

A heti összeállításban a legolcsóbb alapvető élelmiszerek mellett az őszibarackok is fontos szerephet jutottak. Nem véletlenül. 

szibarack

 Az őszibarack egyrészt azért kapott kiemelt figyelmet, mert szezonja van, másfelől pedig a  jelentős árkülönbségek indokolják a megkülönbztetett szerepet. 

 Egy kiló őszibarack ugyanis már 199 forintért elérhető, mégpedig az Aldi szabott neki ilyen  kedvező akciós árat.

 A következő lépcső 10 százalékkal feljebb van, a Tescókban ugyanis 219 forintért adják  kilóját. A Penny a maga 249 forintos árával az akciós sor végére került. Spéci barackok is  vannak a kínálatban, a lapos, úgynevezett pogácsa őszibarackot a Tesco és az Auchan is  kínál, mindketten közel 400 forintot kérnek érte.  

 Megjelentek az akciós ananászok: a Spar és az Aldi 299, a tesco pedig 329 forinto számláz  érte. A gyümölcsök mellett a mostani Mindenár.hu-válogatottban is szerepelnek a lecsókellékek, valamint számos más termék.

Utóbbiak közül kiemelhetőek még az alapvető élelmiszerek, például a 180 forint alatti kristálycukor, a 400 forintnál olcsóbb Vénusz étolaj, de egy rakás lisztet is kedvező áron küldtek versenybe a boltláncok. 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás