HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Drága a Túró Rudi! Dátum: 2014.08.13.

A Mindenár.hu a mostani akciós héttől többek között a Rudikkal búcsúzik, amelyek meglehetősen drágák. Igaz, van olyan akció, amelynél tolltartót adnak egy csomaghoz. 

Magyarország egyik legnépszerűbb terméke a Túró Rudi, amely a boltláncok akciós újságjainak rendszeres főszereplője. Számos Rudi-féleséget lehet kapni, számtalan kiszerelésben. Az árak pedig nagyon különbözőek.

rudi

 A Mindenár.hu statisztikái szerint, ha a kilós árat nézzük, akkor szokott lenni rendszeresen 2 ezer  forint körüli áron Túró Rudi (Pöttyös), de simán akcióznak a boltláncok ennél jóval magasabb 2,2-2,8  ezer forintos árral is.

 A legtöbb boltláncban szerdán véget érő akciós héten három Rudi-csomag versenyzik egymással. A  legjobb árat a Tesco kínálja, amely az 5 darabos óriás - 51 grammos - Túró Rudit 595 forintért adja, így a kilós ár 2,33 ezer forintra jön ki.

 

A Penny 6 darabos csomagolásban ad kisebb - 30 grammosakat - 479 forintért, azaz kilós áron 2,6 ezer forintért. Az Auchanban 8 darab, szintén 30 grammosat adnak 989 forintért. Ez nagyon magas ár, ami azzal magyarázható, hogy a Rudikhoz az iskolakezdés jegyében egy tolltartó is jár.

A hétbúcsúztató összeállításban szerepelnek még olcsó kenyerek, tejek, körték, dinnyék, és számos más kosárba való termék. 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás