HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Remek árral nyitott a banán Dátum: 2014.08.21.

Gyümölcsökkel és zöldségekkel folytatjuk, legalábbis először ezek kapták a főszerepet a Mindenár.hu eheti akciós válogatásában.

A legkedveltebb magyar zöldség, a krumpli több boltlánc ajánlatában is szerepel, az árak viszonylag kis szórást mutatnak. A legolcsóbban a Penny adja a krumplit, 89 forint, de mindössze 10 forinttal adja rágábban a CBA és a Spar. Érdemes még kiemelni a Tesco olcsó, 119 forintos cukkinijét, valamint a Lidl csiperkegombáját, amelyből 399 forint 0,75 kiló.

A banán kobananrábban rendszeres szereplője volt az akciós kínálatnak, az elmúlt hetekben azonban nem igazán került elő, de most újra megjelent.

Mégpedig vonzó árral, csütörtöktől már az Aldiban kapható 299 forintért egy kiló, péntektől pedig az  Auchan is ugyanennyiért adja. A 300 forint alatti árnál olcsóbban eddig nem nagyon fordult elő a banán, így ez jó vételnek tűnik.

A Mindenár.hu válogatásában emellett almák, körték, ananászok is szerepelnek, és az akciós hét további részében többek között a virslik, a Túró Rudik és túródesszertek kerülnek nagyító alá.

Ha érdeklődik a boltláncok aktuális akciós ajánlatai iránt, akkor a főoldalunkon össze tudja vetni, hogy melyik akciós termék melyik áruházban a legolcsóbb és egy helyen nézheti meg a boltláncok akcióinak nagy részét. Ha pedig tetszett a cikk, akkor kövesse a Mindenár.hu-t a Facebookon.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás