HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Nagyon figyelj, hol veszel szőlőt! Dátum: 2014.08.28.

Érdemes jól körülnézni, közel 40 százalékos eltérés lehet a szőlőárakban. A Mindenár.hu most megmondja, hol a legolcsóbb. 

szolo

 Közeledik a szüreti, vagy más néven szőlőszezon, ez jól látszik a boltláncok kínálatán, hogy ugyanis a  fehér szőlő a legtöbb helyen bekerült akciós összeállításokba. Az viszont nagyon nem mindegy, hol  vásárolunk, 1 kiló ugyanis van 319 forintért, de 499 forintért is, ami közel 40 százalékos különbséget  jelent. 

 A legolcsóbban a Lidlben kapható a szőlő, ott ugyanis 319 forintot kérnek kilójáért a jövő szerdáig tartó  akciós héten, a következő lépcső az Auchan jelenti, ahol most csütörtökön még 369 forint, péntektől  azonban már csak 349 forint. Ez utóbbi 50 forinttal marad el a Spar 399 forintos árától. A legdrágábban a CBA adja a gyümölcsöt, ott ugyanis 499 forintot kérnek érte. 

A Mindenár.hu válogatásában főszerepet játszanak az őszibarackok is, amelyek árában, ha forintban nem is annyira, százalékos arányban mindenképpen komoly - több mint 20 százalékos - az eltérések vannak.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás