HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Kibányásztuk a legjobbakat Dátum: 2014.09.26.

A csütörtökön indult új akciós hét kínálatában az alapélelmiszerekre koncentrált a Mindenár.hu. 

cukor

 A mostani akciós kínálat megerősíti, azt az egyébként hónapok óta igaz tényt, hogy a kristálycukorért 200  forintnáél többet adni felesleges. Most mindjárt két áruházlánc is 179 forintért adja kilóját. Ezzel szemben a KSH-adat szerint az országos átlagára 214 forint.

 Az másik fontos alapélelmiszer, az étolaj. A korábbi hónapokban volt rá példa, hogy kevésbé ismert márka  napraforgóolaja 300 forint alatti áron került elsősorban a diszkontláncok polcaira, most megint van ilyen versenyző, mégpedig a Pennyben és az Auchanban. Alig több mint 300 forintos literáron van étolaj a CBA-ban és a Tescóban is, igaz, ezekben ötliteres küblit kell venni. A Tesco ötliteres étolaja 1595 forint alapesetben, ha Clubcarddal vásárol az ember, akkor 1490 forintra süllyed az ár, így a literes ár is 300 alá kerül.  augusztusban 214 forint volt, tehát ennél tudnak jobbat az áruházak ezen a héten. 

A Mindenár.hu az alapanyagok mellett az alapanyagok közül még összegyűjtötte a tejeket, margarinokat, de a zöldség- és gyümölcskinálatból is kibányászta a leerősebb versenyzőket.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás