HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Tesco: több lett Dátum: 2014.10.23.

Az első félévben növelte forgalmát a magyar Tesco.

tesco

 A magyarországi forgalomnövekedés az augusztus végén záródott félévben 1 százalék volt a tavalyi    azonos időszakhoz képest - közölte az áruházlánc az MTI-vel. Európában a Tesco Magyarországonkívül   csak Csehországban (+1,5 százalék) és Lengyelországban (+1 százalék) tudott elérni forgalombővülést. A legnagyobb mértékben, Írországban csökkent a féléves forgalma, 6,4 százalékkal.

A Magyarországon több mint 20 ezer embert foglalkoztató Tesco jelezte, hogy Magyarországon tovább nőtt az online rendelések száma. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatás tovább fejlődött Budapesten és vonzáskörzetében, valamint Szegeden és környékén. A helyi beszállítóktól származó termékek aránya tovább bővült, országos elérhetőséget biztosítva ezzel kisebb magyar vállalkozásoknak is.

A társaságnak Magyarországon már több mint 200 áruházat nyitott, és piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco mintegy 1500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, a tescós élelmiszerálasztékában pedig 3200 saját márkás termék található, ennek nagyjából fele magyar termék.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás