HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Most is óriási különbségek a Túró Rudi-árakban Dátum: 2014.11.20.

A Mindenár.hu elemzéseiben rendszeres vendég a Túró Rudi. Egyrészt azért, mert az egyik legnépszerűbb termék Magyarországon, másfelől pedig az ára széles skálán mozog. Ez a hét is pontosan ilyen. 

A jövő hét közepéig tartó akciós hétre több áruházlánc is beválogatta a Pöttyös Túró Rudiját. Persze megint többféle kiszerelésben kapható, ezért a Mindenár.hu a korábbi hónapok gyakorlatának megfelelően a kilós árat vette alapul. 

Nos ez alapján az Auchan a legjobb választás: 8 darab - óriási jelzővel ellátott - 51 grammos Rudit tartalmazó csomag 750 forintba kerül, így a kilós ár 1,9 ezer forint alatt marad, ami a legjobb árak egyike az elmúlt 12 hónapot nézve. A Pöttyös Rudik kilós ára ugyanis ritkán megy 2 ezer alá. Az Az Auchan akciója péntektől él, aki már csütörtökön szeretne vásárolni Rudit, annak a Tesco a hipermarketjei jelentik a megoldást, ahol ugyanez a csomag (8 darab 51 grammos Rudi) 800 forint, ami még szintén 2 ezer alatti kilós árnek felel meg. 

Az egydarabos kiszerelések általában drágábbak, ami abból is látszik, hogy a kilós ár alapján a harmadik legjobb árat a CBA adja, ahol az 51 grammos Pöttyös Rudi darabja 119 forint, ez pedig kilósan 2,3 ezer forintra jön ki.  A héten van spéci kiszerelés is a Pöttyösökből: az ajándék műanyag pohárban 6 darab 23 grammos Rudi van. Ezért a cosmmagért a CBA 549 forintot számláz, az Aldi és a Penny pedig 600 forintot. A kilós ár 4-4,3 ezer forint, a jóval magasabb árat pedig az ajándék indokolja. (A Mindenár.hu a legnagyobb áruházláncok, az Aldi, az Auchan, a CBA, a Coop, a Lidl, a Spar, a Penny, Reál, Tesco akciós árait vizsgálta.)   

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás