HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:
Ezek a csontromboló élelmiszerek | Dátum: 2015.01.04. |
Az élelmiszerekben található anyagok nem csak táplálni, hanem pusztítani, rombolni is tudnak. Íme hat közülük.
A feketelistán szerepel például a só, amely elvonja a kalciumot a csontokból, amelyek így gyengébbé, törékenyebbé válnak. Minden 2300 milligrammnyi nátrium elfogyasztásával 40 milligramm kálciumot vesztünk, a dietetikusok mérései szerint. Az összeállítás szerint az üdítőitalok dupla kockázatot jelentenek: a bennük lévő foszforsav megemeli a vizelettel a szervezetből kiürülő kalcium mennyiségét, ráadásul az szénsavas üdítőkben sokszor annyi tápanyag sincs, mint a különböző szénsavmentes gyümölcslevelekben. A só és a szénsavas üdítők mellett a hidrogénezett olajokat, az A-vitamint, az alkoholt és a koffeint is csontrombolónak minősíti az összeállítás. A Caring.com összeállítás alapján készült teljes cikket a Webbeteg.hu oldalán olvashatja.
|
Együttműködő partnereink: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hogyan működik az oldal? | ![]() |
Heti elemzés | ![]() |
Kapcsolat | ![]() |
Mindenár blog | ![]() |
Hírlevél-feliratkozás |
Minden jog fenntartva. All rights reserved. Copyright©2013. Mindenár.hu |