HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Kerüld el a pénzpocsékolást! - A vásárlás hat pontja Dátum: 2015.03.09.

Íme a takarékos vásárlás hat pontja a Mindenár.hu-tól. Azt vegyük meg, amire valóban szükségünk van. 

shop A boltláncok, kereskedők komoly energiát feccőlnek abba, hogy a lehető legtöbbet költsék a  vásárlók. Különböző praktikák a polcokon, az akciós áruk elhelyezése, a különböző osztályok  bolton belüli elérhetősége, valamint a pénztárnál lévő termékeknél ez tetten érhető. Sok  esetben a vásárlók eleve többet vásárolnak, mint amire szükségük van. A Mindenár.hu  összeállított egy listát, amely segíthet abban, hogy a felesleges költéseket elkerüljük, és a  tanácsainkat minden héten rendszeresen - a legforgalmasabb napok előtt - szerdán és  pénteken közzétesszük. 

 Akkor lássuk, hogyan érdemes vásárolni:

 1. Mielőtt elindulunk, szabjuk meg, körülbelül mennyi időt szánunk a vásárlásra, és igyekezzünk betartani. Mintha utána más fontos dolgunk lenne, nem véletlen, hogy a bevásárlóközpontokban nincsenek órák a falakon. 

2. Vásárlás előtt írjunk listát arról, hogy mi kell, a vásárlás során pedig tartsuk magunkat a listához. 

3. Vásárlás előtt nézzük meg a boltok kínálatát, az árakat, ezek alapján válasszunk boltot. Vegyük figyelembe, hogy az adott boltot mennyi idő alatt, milyen költséggel - például üzemagyankiadás - érjük el! Ehhez például remek megoldás jelent a Mindenár.hu honlapján hétről hétre frissülő, a boltláncok akciós árait felsoroló összeállítás.

5. Amennyiben költekezésre hajlamosak vagyunk, akkor jobb, ha otthon hagyjuk a hitelkártyánkat, mert, ha nálunk van könnyen beleszaladhatunk felesleges kiadásokba!

6. Nem érdemes éhesen, idegesen vásárolni: abból csak a baj lesz, ebben az esetben nagyon nehéz megállni, hogy egy-egy falattal vagy egyébként szükségtelen termék megvásárlásával vidítsuk fel magunkat!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás