HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Több város is egyszerűen kikerülheti a boltzárat Dátum: 2015.03.13.

Például a komáromiak. Nem kell más tenniük, mint átmenni a Duna-hídon, és máris elérhető például egy Tesco, de az esztergomiaknak sem kell messzire menniük egy diszkontért - írja a Buksza blog

A határhoz közel lévő települések és városok lakóinak minimális kényelmetlenséget jelent a vasárnaptól életbe lépő vasárnapi boltzár. A Komáromban lakóknak csak át kell menniük a város szlovákiai részére, és ott találnak Tescót, amely vasárnap reggel 6-tól este 10-ig nyitva van.  Az esztergomiakat is csak a Duna választja el több, vasárnap nyitva lévő szlovákiai boltól. A Mária Valéria híd másik oldalán Párkányban van például Lidl vasárnap 9-től este 8-ig van nyitva. 

lidl

A mosonmagyaróváriaknak 30 perces út autóval Pozsony, ahol számos áruházlánc egységében lehet vasárnap költekezni, de a szlovák fővárosban bevásárlóközpontokban is lehet vásárolni. A győrieknek pedig Pozsony és Komárom is alternatíva lehet. A szlovákiai vásárláshoz hozzátartozik, hogy ott euróban számolnak, azaz az árfolyamot érdemes számba venni a vásárlás előtt.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás