HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Kiderült az auchanos tej titka Dátum: 2015.04.17.

Már nem az Auchan sajátja a Coopban felbukkant tej. 

osantej

 Érdekes termékkel találkozott a Mindenár.hu a heti akciók között. A Coop ugyanis egy olyan 1,5%-os UHT  tejjel akciózik, amellyel korábban az Auchanokban, saját márkás termékként lehetett találkozni. A  Mindenár.hu megkérdezte, az Auchant, hogyan lehetséges ez, az áruház pedig válaszolt.

 "2014 első felében az 'A'1 1,5 %-os 1 L-es UHT tej elsőáras termékként [adott kategóriában a legolcsóbb  termék] szerepelt az Auchan kínálatában, és ezalatt az idő alatt más láncnál nem volt kapható a termék.  2014 második felében azonban, amikor bevezettük a sajátmárkás Tuti Tipp tejeket, megszüntettük az 'A'  UHT tej forgalmazását, így attól kezdve a gyártó Alföldi Tej rendelkezik az 'A' márkával" - közölte az  Auchan. Vagyis korábban tényleg az Auchan saját márkája volt az 'A' tej, de ma már nem az, ezért bárhol  felbukkanhat. 

A héten egyébként pont az Auchan új saját márkás teje az egyik legolcsóbb az akciós tejkínálatban, 139 forintért kapható egy liter, de a Sparban és a Tescóban is 150 forint alatt lehet tejhez jutni. A Coop egyébként az 'A' tejet Coop-kártyás vásárlóknak 169 forintért, a kártyával nem rendelkező vásárlóknak pedig 199 forintért adja.  

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás