HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Kávéválogatottal készülünk a drágulásra Dátum: 2014.03.20.

A kávé a világpiaci rendek miatt a jövőben drágulhat, ezért a Mindenár.hu kiemelt figyelmet fordított a kávékra friss akciós válogatásában. (A főoldalon található termékek böngészése mellett érdemes az áruházszűrőt használni, az onnan megnyíló összállítások bemutatják az adott boltlánc akciós termékeit.) 

Az idén 50 százalékkal emelkedett a kávé árfolyama a világpiacokon, a drágulás pedig lassan begyűrűzhet Magyarországra, azaz elépzelhető, hogy a jövőben többet kell majd fizetni a kávékért. (Erről a Mindenár blogján, a mindenar.post.hu-n olvashat bővebben.) 

kv

Ezért a Mindenár.hu többek között a kávékat válogatta ki a friss akciós kínálatból. Széles a választék, ami nem meglpő, hiszen igen keresett termékről van szó. Az egyik népszerű termék, a Tchibo Family mindjárt két kiszereléssel kapható, az Aldiban az egykilós 1649 forint, a Tescóban a félkilós 799 forint, így kilós áron utóbbi a kedvezőbb választás. A Spar a evésbé ismert Bon Aroma márkájú kávé kilóját adja 899 forintért, a Lidlben pedig a saját márkás Bellarom kávéból ad 250 grammot 399 forintért. 

A csütörtökön induló akciós hét másik főszereplője a margarin. A sütéshez való kockák mellett széles a választék az inkább vajhelyettesítőként mondjuk szendvicsekhez használt,  tégelyes vátozatokból. 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás