HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Hol lesznek az új boltlánc egységei? Dátum: 2015.05.15.

Dél-Budán, Zuglóban, a XIII. kerületben is lesz boltja a Mol által létrehozott új boltláncnak.

A Mol új boltláncot épít, ennek keretében több benzinkútján lévő shopot átalakítja, és bővített választékkal, mindennapos  termékeket (cukor, liszt stb.) árusít majd az egységekben. Az új boltlánc a Fresh Corner névre hallgat.

mol4

A Mol a Buksza blog kérdésére közölte, hol lesznek a boltok: az első a dél-budai Prielle Kornélia utcában nyílt meg. A következő két hónapban pedig további kilenc üzletet adnak át: Budapesten a Róna utcai, Fóti úti, Borszéki utcai és Vágány utcai kúton, míg vidéken a diósdi, valamint az M3-as autópálya Rekettyés és Görbeháza pihenőhelyeknél lévő két-két töltőállomáson lesz új üzlet. Róna utcai egység kivételével valamennyi bolt nonstop lesz.

A Buksza arról is érdeklődött, körülbelül mennyiért adnak majd népszerű termékeket a Fresh Corner-boltokban. Például a Koronás cukor kilója 199 forint, a 30 grammos Túró Rudi 99 forint, a Nagyi titka rétesliszt pedig 219 forintba kerül. Ez pedig azt mutatja, hogy a Fresh Cornerekben az nonstopokban jellemző átlagárak lesznek. Ezek elmaradnak a benzinkutak shopjaira jellemző magasabb áraktól, de meghaladják a kiskereskedelmi láncok akciós árait.

Ha a Fresh Corner-boltok sikeresek lesznek, akkor a Mol bővíteni fogja a hálózatot.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás