HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezek a boltok is nyitva vannak most vasárnap Dátum: 2015.05.17.

Az alábbi cikk kizárólag az aktuális vasárnap (2015. május 17-én) nyitva lévő boltokra vonatkozott, a cikkben szereplő információk később elavultak lehetnek. A Mindenár.hu minden héten összegyűjti a nyitva lévő boltokat, az erről szóló friss összeállítást a Mindenár.hu oldalán, ezen a linken találhatóak.

A Lidl öt üzletét nyitotta meg, de a többi láncnak is számos üzletében lehet ma vásárolni. A Mindenár.hu felsorolja őket.

Spar:

A boltláncnak hat olyan egysége van, amely több ünnepnapot leszámítva egész évben nyitva tart. Ilyen a Liszt Ferenc reptéren, a XI. kerületi Bartók Béla út elején, a IX. kerületi Mester utcában, a VIII. kerületi Rákóczi téri csarnokban, a nyírbátori Eduárd utcában, valamint a dunaújvárosi Esze Tamás utcában lévő bolt. Emellett most vasárnap - azaz május 17-én - az újpesti Rózsa utcai, a XI. kerületi Andor utcai, valamint két szegedi Spar-üzletben (Széchenyi tér, Kölcsey utca) is lehet vásárolni.

Forrás: Sxc.hu

CBA:

A cég honlapja szerint számos üzlet tart nyitva  most vasárnap. Többek között a II. kerületi Fény utcai piacon, az I. kerületi Krisztina körúton (Déli pályaudvarnál), a XIII. kerületi Lehel csarnokban lévő üzlet is közéjük tartozik. A teljes listát pedig az áruház honlapján találja.

Reál:

A Reál-hálózatában szintén jelentős számú üzlet elérhető most vasárnap. A fővárosi egységek között nyitva van például a VII. kerületi Dohány utcai, a IX. kerület Balázs Béla utcai, a XI. kerületi Fehérvári és Csurgói úton lévő üzlet, de a legtöbb megyeszékhelyen is találhatóak nyitva lévő Reál-boltok. A nyitva tartó üzletek között itt keresgélhet.

Lidl:

Május 17-én, azaz most vasárnap a 163 magyarországi Lidl-egységből 5-ben lehet majd vásárolni: a barcsi, a nagyatádi és a dunaharaszti bolt mellett a veszprémi körgyűrűn és a nyíregyházi Pazonyi úton található egység lesz nyitva.

A többiek

 Bár a Coop-hálózatnak is sok boltja nyitva tart, ezek pontos listáját a cég honlapján elérhető keresővel nem lehet összeállítani, mert a nyitvatartási idő nagyon sok bolt esetében nem szerepel az információk között. A társaság azt tanácsolja, hogy a vásárlók érdeklődjenek az adott boltban a nyitvatartási időről. Ezt egyébként a Mindnár.hu szerint megtehetik a boltoknál feltüntetett telefonon is, az már jó jel, ha épp felveszik a telefont, hiszen akkor jó eséllyel nyitva van a bolt. Egyébként a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar közlében van olyan Coop, amely biztosan nyitva tart most vasárnap.

A Tesco, az Aldi, az Auchan, a Penny honlapján nem elérhető olyan információ, amely szerint valamely boltjuk is nyitva lenne május 17-én.

A fenti összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, és saját tapasztalatai alapján készítette.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha pedig tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is.

További Mindenár.hu-cikkek az elmúlt napokból:

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás