HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Megható: nyolcéves kislány kért munkát az Aldiban Dátum: 2015.05.20.

Levelet is írt az áruházvezetőnek, aki válaszolt. 

Megható áruházi történettel rukkolt elő több angol lap (Express, Mirror, Daily Mail). Egy nyolcéves Asperger-szindrómás kislány, Carina Brooks a glasgow-i Aldiban vásárolt az édesanyjával, eközben a polcoknál összepakolta a csálén álló termékeket. Az eladók viccesen meg is jegyezték, jelentkezhetne munkatársnak a kislány, mert szépen elrendezte a termékeket.

A kép illusztrációRendezett sorok (a kép illusztráció) 

Carina komolyan vette az ajánlatot, és kézzel írt jelentkezési levelet írt az áruház vezetőjének, Oliver Tingeynek, hogy nagyon szeretné ezt a munkát rendszeresen csinálni, amint kicsit idősebb lesz.

Anyukája azt gondolta, a levél nem ér célba, és válaszra se méltatják. Ezzel szemben az áruházvezetőt lenyűgözte a kislány levele, és jelezte, hogy nyilvántartja a kérést, amíg Carina eléri a munkavállaláshoz szükséges 16 éves kort. Emellett az áruházvezető ajándékokat, köztük édességeket adott Carinának, és testvérének, a 11 éves Carricksnek, aki szintén Asperger-szindrómában szenved. (A teljes történetet angolul, a kislányról és a rendezkedéséről készült képeket itt tekintheti meg.) 

Az Asperger-szindróma egyébként egy, szociális válaszkészség hiányával, a mások iránti teljes érdektelenséggel, a zárkózottsággal járó betegség, amelyet még a mai orvostudomány sem tudja helyesen értelmezni, diagnosztizálni - írja a Webbeteg.hu

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni. 

Ha pedig tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is.

 További Mindenár.hu-cikkek az elmúlt napokból:

Ezekben a boltokban is lehet vásárolni május 17-én, azaz most vasárnap

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás