HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Melyik bolt lesz nyitva most vasárnap? - A Spar lehet az egyik nyertes Dátum: 2015.05.22.

 Az alábbi cikk kizárólag az aktuális vasárnap (2015. május 24.) nyitva lévő boltokra vonatkozott, a cikkben szereplő információk később elavultak lehetnek. A Mindenár.hu minden héten összegyűjti a nyitva lévő boltokat, az erről szóló friss összeállítást a Mindenár.hu oldalán, ezen a linken találhatóak.

Melyik bolt lesz nyitva most vasárnap?  - A Spar lehet az egyik nyertes

Rendhagyó hétvége következik. Pünkösd miatt ugyanis hétfőn is zárva lesznek a boltok, a boltzár miatt pedig vasárnap eleve csak kevés bolt lesz nyitva. A Spar, a CBA, és a Reál indul jó esélyekkel a versenyben. 

A Mindenár.hu szerint több olyan hálózat (például CBA, Reál, Coop, Spar) van, amely számos boltját kinyitja egy átlagos vasárnapon nyitva vannak, de mivel a mostani rendhagyó, háromnapos hosszú hétvége, ezért mégis lehetnek köztük olyanok, amelyek zárva tartanak. A Mindenár.hu azokat a boltokat szedte össze, amelyek szinte biztosan nyitva lesznek. 

A külföldi kézben lévő láncok közül a Spar lehet az egyik nyertese a mostani hosszú hétvégének. A boltláncnak hat olyan egysége van, amely vasárnaponként nyitva tart, ezekből azonban most vasárnap és hétfőn mindössze kettő lesz nyitva. Az egyik a Liszt Ferenc reptéren lévő egység, amelyben reggel 5-től este 10-ig, a másik pedig a reggel 8-tól ese 8-ig nyitva tartó IX. kerületi Mester utcai bolt. A boltlánc franchise-hálózatához tartozó Spar Partner-bolt a Király utcában is nyitva lesz most vasárnap a társaság honlapján elérhető boltlista (pdf) alapján.

Az OMV-kutakon létesített üzletek szintén a kivételek közé sorolhatóak: összesen 23 benzinkúton van Spar Expressz. Ezekből 19 található a fővárosban, 2 egység Budapest közelében, Fóton és Szigetszentmiklóson, további 2 üzlet pedig Siófokon és Balatonlellén elérhető. (A Spar Expressz-üzlettel rendelkező kutak listáját itt találja

Forrás: Sxc.hu

Az új Mol-bolt is versenyben van

Pár napja számoltunk be arról, hogy a Mol elindított új üzletláncát: a Fresh Corner-egységekben mindennapos élelmiszereket kínál majd az olajcég. Az első üzlet a dél-budai Prielle Kornélia utcában található, amely most vasárnap és hétfőn is nyitva lesz a cég korábbi tájékoztatása szerint. (A többi Fresh Cornert a következő két hónapban adja át a társaság, ha pedig sikeresek lesznek a boltok, akkor bővülni fog a hálózat.)

 A CBA honlapján elérhető boltkereső szerint több tucat üzlet lesz nyitva vasárnap. Ugyanígy a Reál-hálózatnak is több üzletét is várhatóan nyitva tartja: a vasárnap is nyitva lévő Reál-üzleteket itt találhatja meg. Bár a Coophálózatnak is több boltja nyitva tart, ezek pontos listáját a cég honlapján elérhető keresővel nem lehet összeállítani, mert a nyitvatartási idő nagyon sok bolt esetében nem szerepel az információk között. A társaság azt tanácsolja, hogy a vásárlók érdeklődjenek az adott boltban a nyitvatartási időről. Egyébként a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar közlében van olyan Coop, amely az elmúlt vasárnapokon rendszeresen nyitva volt, így jó eséllyel most vasárnap - esetleg - hétfőn is ez lesz a menetrendje. Tőle nem messze,  a Baross tér és a Fiumei út sarkán pedig egy CBA is valószínűleg nyitva lesz az eddigi hétvégi tapasztalatok alapján. A Mindenár.hu szerint a boltkeresőkben kiválasztott CBA-, a Reál és a Coop-boltok esetében érdemes a vásárlás előtt egyet telefonálni, hogy biztosan nyitva van-e az adott üzlet.

Több nagy lánc zárva lesz

Az előző hétvégén a Lidl öt üzletével tett kivételt vasárnap, a boltlánc honlapja szerint azonban most következő hétvégén nem lesz nyitva tartó üzlet. A Tesco, az Aldi, az Auchan, a Penny sem tett közzé olyan információt, amely szerint bármelyik egységük is kivétel lenne ezen a hétvégén. Azaz szombat után legközelebb kedden lehet a szóban forgó láncok egységeiben vásárolni. 

A fenti összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, és saját tapasztalatai alapján készítette.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha pedig tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás