HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Tesco: célkeresztben Győr Dátum: 2015.05.22.

 Győrben is megkezdi a házhoz szállítást a Tesco. 

tko Erre utal az az álláshirdetés, amely az áruházlánc honlapján látható: a cég  ugyanis  kiszállítási munkatársakat keres a győri Királyszék utcai bázisára.

 Az  teljes munkaidős állás betöltéséhez középiskolai végzettség, B-kategóriáa  jogosítvány,  erkölcsi bizonyítvány mellett kiváló fizikum kell. Utóbbit külön is  kiemeli a hirdetés: "A  munkakör erős fizikai igénybevétellel jár!"

 Az álláshirdetésből egyértelműen látszik, hogy a Tesco terjeszkedik és a jövőben  Győrben is  elérhetővé teszi a házhoz szállítást, amely eddig a Budapest mellett,  Fejér, Csongrád, Pest  megye számos településén volt elérhető.

 A Mindenár.hu gyorsan kipróbálta, lehet-e Győr-Moson-Sopron megyei címre  rendelni: bár a Tesco online áruházába belépve már a válaszható megyék között  szerepel Győr-  Moson-Sopron, de pontos települést és címet egyelőre nem lehet  bejelölni. Azaz még nem lehet rendelni, de a fenti álláshirdetés alapján már nem kell sokat várni. 

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha pedig tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is

További Mindenár.hu-cikkek az elmúlt napokból:

Bagóért adják a Túró Rudit - már ahol

Megható: nyolcéves kislány kért munkát az Alditól

Elképesztő küllönbségek az európai tojásárakban

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás