HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Mennyit fizettünk a Lidl kasszáinál? Dátum: 2015.05.30.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Tavaly naponta átlagosan több 100 millió forintot.

A Magyarországon több mint 160 boltot működtető, 3,5 ezer emebrnek munkát adó Lidl Magyarország 261,5 milliárd forintos bevétellel zárta a múlt évet, a bevétel túlnyomó része pedig a hazai eladásokból származott - írja a Portfólió.hu online gazdaság újság.

lil

A tavalyi bevétel 15 százalékos bővülést jelent az előző évben elért közel 228 milliárd forintos bevételhez képest. 2010-hez képest pedig 50 százalékkal növelte bevételét a boltlánc. A 261,5 milliárdos tavalyi bevétel egyben azt is jelenti, hogy átlagosan napi átlagban 716 millió forint folyt be a boltlánchoz, és mivel a hazai értékesítés adta a bevétel döntő részét, így naponta összesen több 100 millió forint landolt a Lidl-áruházak kasszáiban.

A Lidl a bevétel növelés mellett csinos nyereséget termelt: a 8,1 milliárd forintos üzemi eredmény 20 százalékos többletet jelent 2013-hoz képest.

Ha tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is.

További Mindenár.hu-cikkek:

Spar, CBA, Lidl: ezek a boltok lesznek kivételek most vasárnap

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Melyik tej üres? - Mindenár-iránytű a tejvásárláshoz

Mit tudnak a cukorpótlók? És mit nem? - Mindenár-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás