HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

A Spar elszomorította a siklósiakat Dátum: 2015.06.02.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Megszűnik a Siklós belvárosában lévő Spar-egység, helyére egy 900 négyzetméteres kínai áruház költözik - írja a Baranya megyei hírportál, a Bama.hu a Dunántúli Naplóra hivatkozva. 

Háttérben a megszűnésre ítélt Spar-üzlet - Forrás: Google Maps

A helyiek szerint ez több szempontból is rossz hír a turizmusra is építő Siklósnak. Egyrészt szerintük nem a legjobb, ha a belvárosban, a piac közelében, a Mária utcában nyílik egy kínai áruház, hanem az is kedvezőtlen, hogy egy ma még működő üzlet, a siklósi Spar helyén lesz az új áruház. 

A siklósi piac kereskedői sem örülnek, mivel úgy látják, a kínai áruház rontja majd a forgalmukat. A portál arról is ír, hogy más, köztük magyar élelmiszer-kereskedelmi cégek sem akarták átvenni a Spar helyét. A cikk szerint nem a vasárnapi boltzár miatt döntött a boltbezárásról a Spar, erről már korábban határozott a cég. Szerepet játszhatott a döntésben, hogy a belváros átépítésével ennek a bolt áruval történő feltöltése nehézkessé vált.

Ha tetszett a poszt, akkor kövessen minket a Facebookon is.

További Mindenár.hu-cikkek:

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Melyik tej üres? - Mindenár-iránytű a tejvásárláshoz

Mit tudnak a cukorpótlók? És mit nem? - Mindenár-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás