HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Két Tesco, két Lidl is nyitva lesz most vasárnap Dátum: 2015.06.04.

Az alábbi cikk kizárólag az aktuális vasárnap (június 7.) nyitva lévő boltokra vonatkozott, a cikkben szereplő információk később elavultak lehetnek. A Mindenár.hu minden héten összegyűjti a nyitva lévő boltokat, az erről szóló friss összeállítást a Mindenár.hu oldalán, ezen a linken találhatóak.

A Lidl az érdi és kisújszállási egységét nyitja ki most vasárnap, két kis Tesco is elérhető lesz, a Spar, a CBA, a Coop és a Reál még több bolttal indul harcba a vasárnapi vásárlókért. Plusz Manna-hálózat több tagja is elérhető lesz.  

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Az előző hetekhez hasonlóan a Mindenár.hu ismét összegyűjtötte a most vasárnap, azaz június 7-én is nyitva lévő boltokat. 

Az előző hetekben a Spar, a Lidl, a CBA, a Reál és a Coop rendszeresen nevezett jelölteket a vasárnapi vásárlókért folyó versenybe, most pedig további két, a Shell által működtetett Tesco is felkerült a listára a benzinkutas megoldásnak köszönhetően. (Az alábbi felsorolás kizárólag a június 7-én  nyitva lévő boltokra vonatkozik, ezzel együtt vannak olyan boltok is a listán, amelyek a következő hónapokban is nyitva lesznek vasárnap. A Mindenár.hu hétről hétre elkészíti azt a listát, amely a következő vasárnap nyitva tartó egységeket sorolja fel.)

Két benzinkutas Tesco nyitva lesz

Alapesetben a 209 magyarországi Tesco-egység többsége zárva tart vasárnaponként, de két kivétel van a benzinkutas megoldás eredményeként. A Shell ugyanis  nyitva tartja a Haller utcai és a budaörsi Tesco mellett lévő töltőállomásán lévő kis Tescókat (hivatalos nevükön Tesco Expresszeket). Ezeket az egységeket ugyanis nem a boltlánc, hanem a Shell működteti, a fő beszállító pedig a Tesco.  

Tesco shell Budaors
A budaörsi Shell-kút, ahol egy Tesco Expressz működik, vasárnap is - Forrás: Google Maps/StreetView

A két Shell-kúton lévő boltban a Tescókban megszokott árakon kaphatóak a termékek. A Tesco kommunikációs osztálya a Mindenár.hu-val közölte: a szóban forgó Tesco Expresszek március végén nyíltak, és vasárnap is elérhetőek a töltőállomások szokásos nyitva tartása szerint. Ezeken az üzleteken kívül nincs nyitva más Tesco áruház vasárnap. A Tescónál elmondták azt is, hogy az összes Tesco-egység az adventi vasárnapokon kívül március 29-én voltak nyitva, ez volt az ötödik szabadon választható vasárnap, ezért az adventi időszakig a Tesco minden magyarországi üzlete zárva tart vasárnaponként. Arra a kérdésre, hogy a Tesco növeli-e a jövőben a Shell-kutakon működtetett boltok számát a vállalat közölte, erről egyelőre nincs döntés. 

 A Lidl két egységét nyitja ki

A diszkontlánc az elmúlt hetekben a 163 egységéből néhány nyitva tartott vasárnap. A boltlánc folytatja a kivételezést: csakúgy, mint a múlt héten most vasárnap is két Lidl-üzlet lesz nyitva: most vasárnap az érdi és kisújszállási üzletben lehet majd vásárolni. 

A vasárnap nyitva tartó Lidl-egységek:

Kisújszállás, Deák Ferenc út 10.

Érd, Diósdi út 2-4.

Mivel a két üzlet nem tartozik a kivételes napi nyitvatartási idővel működő Lidl-üzletek közé, a szóban forgó boltok várhatóan reggel 7-től este 9-ig lesznek nyitva. 

Sok Spar is nyitva lesz

A Spar is több egysége is kivétel lesz a boltzár alól június 7-én. Az ünnepnapok kivételével az év minden vasárnapján, így most is nyitva lesz 6 Spar egység: köztük a Liszt Ferenc reptéren lévő bolt, 3 budapesti, valamint a nyírbátori és a dunaújvárosi üzlet. Ezek mellett további boltok is kivételek lesznek most vasárnap, valamint az OMV-kutakon lévő Spar Expresszekben is lehet majd vásárolni.

A következő Sparok lesznek nyitva június 7-én, vasárnap:

Budapest XVIII., Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, 2B terminál (nyitvatartási idő: 5.00-22.00)

Budapest VIII., Rákóczi tér 7-8. (nyitvatartási idő: 6.00-18.00)

Budapest, XI. Bartók Béla út 14.     (nyitvatartási idő: 9.00-22.00)

Budapest, IX. Mester u. 48-52. (nyitvatartási idő: 8.00-20.00)

Budapest VII., Erzsébet krt. 24.  (nyitvatartási idő: 7.00-22.00)    

Budapest XI., Tétényi út  31. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)

Budapest XIV., Szentmihályi út 23. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)    

Budapest XVI., Veres Péter u. 47. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)

Budapest XVIII., Kondor B. sétány 2. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)

Tatabánya II., Vadász út 28. (nyitvatartási idő: 8.00-15.00)

Pécs, Malomhegyi utca 2. (nyitvatartási idő: 7.00-18.00)

Nyírbátor, Eduárd utca 13.   (nyitvatartási idő: 8.00-18.00)

Dunaújváros, Esze Tamás út 13. (nyitvatartási idő: 7.00-12.00)    

Szárliget, Petőfi Sándor utca 3.     (nyitvatartási idő: 7.00-12.00)

Íme a CBA-s lista

A CBA honlapján elérhető boltkereső szerint több tucat üzlet lesz nyitva most vasárnap, közülük néhányról pontos információt is ad a cég.  

Budapest, I. kerület Krisztina krt. 37.  (nyitvatartási idő: 6.00 - 20.00)

Budapest, II. kerület Lövőház utca 12-14. (nyitvatartási idő: 6.00 - 20.00)6.00 - 20.00

Budapest, I. kerület Ybl Miklós tér 2-6.  Budapest, I. Krisztina krt. 37.  (nyitvatartási idő: 9.00 - 22.00)

Budapest, XIII.  kerület Váci út 9-15. Lehel piac (nyitvatartási idő: 7.00 - 14.00)

Budapest, XIII. kerület Váci út 201. (nyitvatartási idő 8.00 - 20.00)

Budapest, V.  kerület Veres Pálné utca 12. (nyitvatartási idő: 9.00 - 19.00)

Mecseknádasd, Kossuth Lajos u. 12.  (nyitvatartási idő: 9.00 - 11.00)

Keszthely, Kossuth u. 101. (nyitvatartási idő: 7.00 - 14.00)

Szada, Dózsa György út (nyitvatartási idő. 8.00 - 18.00)

Fontos megjegyezni, hogy országszerte sok olyan CBA-bolt lehet, amelyek ugyan nem szerepelnek a listán, mégis nyitva lesznek most vasárnap. Például a Baross tér és a Fiumei út sarkán pedig egy CBA is valószínűleg nyitva lesz a Mindenár.hu eddigi hétvégi tapasztalatai alapján.

A Reál-hálózat is több üzletét várhatóan nyitva tartja: a vasárnap is nyitva lévő Reál-üzleteket itt találhatja meg. Bár a Coop-hálózatnak is több boltja nyitva lesz, ezek pontos listáját a cég honlapján elérhető keresővel nem lehet összeállítani, mert a nyitvatartási idő nagyon sok bolt esetében nem szerepel az információk között. A társaság azt tanácsolja, hogy a vásárlók érdeklődjenek az adott boltban a nyitvatartási időről. Egyébként a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar közelében van olyan Coop, amely az elmúlt vasárnapokon rendszeresen nyitva volt, így jó eséllyel most vasárnap - esetleg - hétfőn is ez lesz a menetrendje.

Mannák és Ronik is nyitva lesznek

A boltzár életbe lépése előtt a budapesti éjjel-nappali egységeket működtető Manna- és Roni-hálózat több boltja is nyitva van vasárnap - ez most vasárnap is így lesz. A Mannák közül például a Vámház körúton, a Baross utcában, a Podmaniczky utcában, a Teréz körúton található egységben lehet majd vásárolni. A vasárnap is nyitva tartó Mannák listáját itt találja. A Mindenár.hu a héten e-mailben kereste a Roni-hálózatot, hogy árulják el, mely üzletek lesznek nyitva, ám egyelőre nem kaptunk választ. 

Az új Mol-bolt is versenyben van

Néhány hete a Mol is beszállt a vasárnapi harcba: a vállalati kútjain kialakított Fresh Corner-egységek mindennapos élelmiszereket is kínál. Az első üzlet a dél-budai Prielle Kornélia utcában található, amely most vasárnap is elérhető. (A többi Fresh Cornert a következő két hónapban adja át a társaság, ha pedig sikeresek lesznek a boltok, akkor bővülni fog a hálózat.)

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, a Penny Market nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól. Az összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, és saját tapasztalatai alapján készítette.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

További Mindenár.hu-cikkek:

Melyik országból távozhat a Tesco?

Új nyitvatartási menetrend a Tescónál

Az Aldi lenyomta a Tescót meg a Lidl

A Spar elszomorította a siklósiakat

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Melyik tej üres? - Mindenár-iránytű a tejvásárláshoz

Mit tudnak a cukorpótlók? És mit nem? - Mindenár-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás