HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Íme az új vasárnapi boltlista - új egységek a versenyben Dátum: 2015.06.12.

​ A cikk kizárólag az aktuális vasárnap (2015. június 14.) nyitva lévő boltokra vonatkozott, a cikkben szereplő információk később elavultak lehetnek. A Mindenár.hu minden héten összegyűjti a nyitva lévő boltokat, az erről szóló friss összeállítást a Mindenár.hu oldalán, ezen a linken találhatóak.

A várpalotai és a csepeli Lidl nyitva lesz, debütál a Mol üzletláncának újabb budapesti tagja, a Spar pedig többek között Tatabányán és Csornán kivételezik. 

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Az előző hetekhez hasonlóan a Mindenár.hu ismét összegyűjtötte a most vasárnap, azaz június 14-én is nyitva lévő boltokat. Ezúttal is sok új szereplő van a listán.

A Lidl két egységét nyitja ki

Az elmúlt hetekben a Lidl mindig kiválasztott néhányat a 163 egységéből, amelyeket kinyitott az adott hét vasárnapján. A diszkontlánc marad ennél a forgatókönyvnél, ezúttal a csepeli és a várpalotai Lidlben lehet majd vásárolni vasárnap.

lidlcsepel

 A csepeli Ady Endre úton lévő Lidl például nyitva lesz - Fotó: Google Maps

A vasárnap nyitva tartó Lidl-egységek:

Várpalota, Hétvezér út 3. 

Budapest, XXI. kerület Ady Endre út 58. 

A Lidl általános nyitvatartási rendje szerint mindkét bolt reggel 7-kor nyit, a várpalotai este 9-kor, a fővárosi üzlet pedig 22 órakor zár. 

Újabb versenyző a Moltól 

Néhány héttel ezelőtt indult el a Mol új üzletlánca, amely az olajcég kútjain kialakított boltokban árul mindennapos termékeket. Elsőként a XI. kerületi Prielle Kornélia utcában található kúton nyílt Fresh Corner-egység, most vasárnap már a hálózat következő tagja, a szintén XI. kerületi Egérúton (az Andor utcai kanyar után) található üzlet is nyitva lesz. (A Mol a következő hetekben sorban adja át a többi Fresh Corner-egységet.)

A kutas Tescók is versenyben

Bár a Tesco több mint 200 áruháza zárva lesz most is, két kivétel az elmúlt hetekhez hasonlóan azért most is akad.  Mégpedig a IX. kerületi Haller utcában, valamint a budaörsi Tescónál lévő Shell-kúton működő két Tesco Expresszekben lehet menni vasárnap. (Ezeket a boltokat a Shell működteti, a Tesco csak a fő beszállító, így lehetnek nyitva az egységek. Az egyelőre nem tudni, hogy a Tesco tervez-e további Shell-kutakon Expresszeket nyitni, erről ugyanis még nem született semmilyen döntés az áruházláncnál. 

Sok Spar is nyitva lesz

Az utóbbi hetekben a Spar azon boltláncok közé tartozott, amely 2-3 üzletnél többet is kinyit vasárnap. Az ünnepnapok kivételével az év minden vasárnapján, így most is nyitva lesz 6 Spar egység: köztük a Liszt Ferenc reptéren lévő bolt, 3 budapesti, valamint a nyírbátori és a dunaújvárosi üzlet.

Emellett Tatabányán, Csornán, Pápán is lesz olyan Spar, amely most vasárnap nyitva lesz. Szintén nyitva lesznek az országszerte 22 OMV-kúton elérhető Spar Expresszek is. 

A következő Sparok lesznek nyitva június 14-én, vasárnap:

Budapest XVIII., Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, 2B terminál (nyitvatartási idő: 5.00-22.00)

Budapest VIII., Rákóczi tér 7-8. (nyitvatartási idő: 6.00-18.00)

Budapest, XI. Bartók Béla út 14.     (nyitvatartási idő: 9.00-22.00)

Budapest, IX. Mester u. 48-52. (nyitvatartási idő: 8.00-20.00)

Budapest, IV. Külső-Szilágyi út 48. (nyitvatartási idő: 7.00-18.00)

Budapest, X. Liget tér 1. (nyitvatartási idő 8.00-16.00)

Budapest, XV. Erdőkerülő u. 47. (nyitvatartási idő: 7.00-18.00)

Budapest, XIX. Üllői út 257. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)

Budapest XXI., Szabadság u. 20. (nyitvatartási idő: 8.00-16.00)

Tatabánya, Gál ltp. 301. (nyitvatartási idő: 7.00-15.00)

Csorna, Mártírok tere 1. (nyitvatartási idő: 8.00-13.00)

Pápa, Celli u. 21. (nyitvatartási idő: 8.00-20.00)

Nyírbátor, Eduárd utca 13.   (nyitvatartási idő: 8.00-18.00)

Dunaújváros, Esze Tamás út 13. (nyitvatartási idő: 7.00-12.00)    

Szárliget, Petőfi Sándor utca 3.     (nyitvatartási idő: 7.00-12.00)

Íme a CBA-s lista

A CBA honlapján elérhető boltkereső szerint több tucat üzlet lesz nyitva most vasárnap, közülük néhányról pontos információt is ad a cég.  

Budapest, I. kerület Krisztina krt. 37.  (nyitvatartási idő: 6.00 - 20.00)

Budapest, I. kerület Ybl Miklós tér 2-6. (nyitvatartási idő: 9.00-22.00) 

Budapest, I. Tárnok u. 22-24. (nyitvatartási idő: 9.00-18.00)

Budapest, V.  kerület Veres Pálné utca 12. (nyitvatartási idő: 9.00 - 19.00)

Budapest, II. kerület Lövőház utca 12-14. (nyitvatartási idő: 6.00 - 20.00)

Budapest, XIII. kerület Váci út 201. (nyitvatartási idő 8.00 - 20.00)

Mecseknádasd, Kossuth Lajos u. 12.  (nyitvatartási idő: 9.00 - 11.00)

Keszthely, Kossuth u. 101. (nyitvatartási idő: 7.00 - 14.00)

Országszerte lehetnek további CBA-egységek, amelyek az előbbi felsorolásban nem szerepelnek, de június 14-én mégis kinyitnak. A Reál-hálózatnak is számos üzlete elérhető lesz, ezek listáját itt találhatja meg. A Coopnál is hasonló a helyzet: a hálózathoz tartozó több ezer bolt közül sok nyitva tart most vasárnap. A pontos listát azonban a cég honlapján elérhető keresővel nem lehet összeállítani, mert a nyitvatartási idő nagyon sok bolt esetében nem szerepel az információk között. A társaság azt javasolja, hogy a vásárlók indulás előtt érdeklődjenek például telefonon, hogy valóban nyitva van-e az adott egység. 

A budapesti Mannák is elérhetőek 

A Budapesten több éjjel-nappali boltot működtető Manna-hálózat is több versenyzővel száll harcba a vasárnapi vásárlókért. Most vasárnap nyitva lesz a Vámház körúton, a Baross utcában, a Podmaniczky utcában, a Teréz körúton lévő üzlet. A vasárnap is nyitva tartó Mannák listáját itt találja

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, a Penny Market nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól. Az összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, és saját tapasztalatai alapján készítette.

(Az alábbi felsorolás kizárólag a június 14-én  nyitva lévő boltokra vonatkozik, ezzel együtt vannak olyan boltok is a listán, amelyek a következő hónapokban is nyitva lesznek vasárnap. A Mindenár.hu hétről hétre elkészíti azt a listát, amely az adott vasárnap nyitva tartó egységeket sorolja fel.)

 Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

További Mindenár.hu-cikkek:

Melyik országból távozhat a Tesco?

Új nyitvatartási menetrend a Tescónál

Az Aldi lenyomta a Tescót meg a Lidl

A Spar elszomorította a siklósiakat

Tojás a konyhában? Ezt kell tenned! - Mindenár.hu-iránytű

Melyik tej üres? - Mindenár-iránytű a tejvásárláshoz

Mit tudnak a cukorpótlók? És mit nem? - Mindenár-iránytű

Hol lesznek az új magyar boltlánc egységei?

Nyers tejet inna? Tartsa be ezeket a szabályokat!

Kell-e félni a bolti sótól?

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás