HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Boltzár: marad a szigor a Balatonon Dátum: 2015.06.22.

Bár a balatoni boltosok, polgármesterek szerették volna elérni, hogy a szezonban nyitva lehessenek a boltok, ez nem jött össze.

Nem ad felmentést a nyári főszezonban sem a vasárnapi zárva tartás alól a balatoni régióban a gazdasági tárca - írja a Népszava. A lap szerint a Balatoni Szövetség azt kérte a gazdasági tárcától, hogy a főszezon ideje alatt dolgozhassanak a boltokban alkalmazottak is, ezáltal nyitva lehetnének az üzletek.

tesc

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter azonban azt mondta: sem ezekkel a településekkel, sem a térségekkel nem kívánnak kivételt tenni. Érvényben marad a tiltás, leghamarabb ősszel, a nyári tapasztalatok összegzése után tárgyalhat a kormány az esetleges módosításról. A lap cikkében utal arra, hogy azok a boltok, amelyek vasárnap nyitva lehetnek, jóval magasabb áron adják a különböző termékeket.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát . A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

További Mindenár.hu-cikkek:

Ez lehet az Auchan új dobása

Melyik fagyizót válasszuk?

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás