HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Hibátlanok a citromos sörök Dátum: 2015.06.23.

Tizenöt citromos söritalt vizsgált az élelmiszer-biztonsági hivatal (Nébih). Nem találtak hibát az ellenőrök.

A 4 legnagyobb hazai sörgyár ellenőrzése során a felügyelők a gyártástechnológia teljes folyamatát vizsgálták a termék előállításától a kiszerelésen át a raktározásig. A szakemberek nem csupán a citromos söritalból vettek mintát, hanem az alapanyagul szolgáló sörből, malátából, gyümölcs sűrítményből és kukoricadarából is, de ellenőrozték a csomagolást is. Az ellenőrök nem találtak kifogásolható terméket.

sör

Néhány versenyző a Mindenár.hu sörválogatásából  (ezek nem citromosak)

A kedveltségi vizsgálatokon a tesztelők 15 hazai, valamint egy Ausztriában forgalmazott citromos söritalt kóstoltak, köztük egy-egy termék üveges és dobozos változatát is. A kóstolás ismét „vakon” történt. Az italok jellemzőit ötfokú skálán értékelték. A megjelenést, az illatot, az ízt, a gyümölcsös karaktert és az összbenyomást pontozták, amely szempontok alapján a dobozos Gösser Natur Radler végzett az élen. Második lett a Borsodi Friss Citrom, harmadik helyen pedig az üveges Gösser Natur Radler zárt. A tesztről, a vizsgálat részleteiről és az eredményekről itt olvashat bővebben.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát . A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.A sörök között pedig úgy kereshet, hogy a bal felső sarokban lévő "Gyorskeresőbe beírja, hogy "sör" és máris előjönnek az akciós termékek árakkal együtt a különböző áruházakból. 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás