HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Pici egységekkel támad az Ikea Dátum: 2015.06.24.

Új kereskedelmi koncepcióval jelenne meg a piacon az IKEA, a világ legnagyobb bútorforgalmazója: az új üzletek az Egyesült Királyságban ősszel debütálnak. Az IKEA reményei szerint így még több vásárlót érhet el.

Az Ikea úgynevezett „order and collection”, azaz rendelést leadó és rendelést felvevő pontokat tesztelne az Egyesült Királyságban. Az első ilyen pont a kelet-angliai Norwichben nyílik ősszel a Reuters hírügynökség szerint.

IMG 201506175 083400-1

„Az ügyfeleink szerint a 18 egyesült királyságbeli üzletünkkel gyakran túl messze vagyunk tőlük. A rendelést leadó és felvevő pontok lehetőségeket adnak arra, hogy könnyebben elérhetőek legyünk a vásárlóink számára" - mondta Gillian Drakeford, a cég Egyesült Királyságbeli vezetője.

Hasonló kísérleti üzletek nyíltak már Norvégiában, Spanyolországban és Finnországban. A norwichi üzletben megérinthetik és tesztelhetik a vásárlók termékskálát, lakberendezőkkel beszélhetnek, rendelhetnek online és felvehetik az online vagy üzletben leadott rendelésüket. A 315 üzlettel 27 országban jelen lévő IKEA 2020-ig meg szeretné duplázni az árbevételét körülbelül 50 milliárd euróra. Ezt az értékesítés felpörgetésével szeretnék elérni a meglévő és az új üzletekben, illetve új piacokon történő megjelenés is benne van a pakliban.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát . A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás