HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Hogyan működik a Mindenár.hu? Dátum: 2015.07.04.

A Mindenár.hu a legnagyobb boltláncok legfontosabb akcióit mutatja be rendszeresen hétről hétre, egységes akciós újság formában. Kezelése roppant egyszerű! A minimális tudnivalók a következők:

1. Akciós újságok kiválasztása

A Mindenár.hu a legnagyobb élelmiszert is árusító boltláncok akciós újságját is elérhetővé teszi hétről hétre.

Ezek a következőképpen érhetőek el:

névtelen

2. A boltok térképe

A Mindenár.hu hétről hétre rendszeresen közzéteszi a saját gyűjtése, a boltláncoktól kapott információk, az olvasoktól kapott visszajelzések alapján, hogy vasárnap mely üzletek vannak biztosan nyitva. A térkép a főoldalon (http://mindenar.hu/) is elérhető, a bal oldalon fent, ahogy az alábbi képen a piros keretben látszik. A térképre kattintva előugrik az aktuális térképes és szöveges összeállítás a vasárnap nyitva tartó boltokról. Az egérrel a térképen a görgő használatával lehet nagyítani és kicsinyíteni, így lehet egy egy környéken akár utcák szintjén is keresgélni. A lista folyamatosan bővül.

térkép

3. Áruházválasztás

A Mindenár.hu szintén minden héten kiválogatja a boltláncok legfontosabb akciós termékeit, hogy a látogatók, vásárlók könnyebben ki tudják választani a nekik leginkább tetsző terméket. Így egy-egy termékről kiderül, hogy mennyibe kerül máshol, ha éppen szerepel az akciós kínálatban, de nem csak az azonos termékek, hanem a hasonló termékekkel is össze lehet vetni az árat. Ha a termékek között szeretnénk böngészni, akkor fejlécében lehet kiválasztani az áruházat, amelynek akcióit látni szeretnénk. A választott áruház legjobb akciói kategóriánként rendezve láthatóvá válnak az oldalon.

4. Termékkategória kiválasztása

A bal oldalt található kategórianevekre kattintva az akciós újság arra a termékcsoportra lapoz, amire kíváncsiak vagyunk. (Az árak azóta változtak, ma már nem feltétlenül vannak érvényben, az adatok és a kép csak a működés bemutatását szolgálja. A friss akciók között ezen a linken keresgélhet.) 

5. Mindent az akcióról!

Az akciós újság bármely termékére kattintva (az alábbi képes példában a Mizo 1,5%-os UHT tej) még többet megtudhatunk a termékről! Például az azonos vagy hasonló termékeket, amelyeket más boltláncok árulnak. Az alábbi képen látható, hogy a Reálban a Mizo 1,5%-os UHT teje 189 forint, az Auchanban a saját márkás (Tuti Tipp) 1,5%-os UHT tej 129 forint, a CBA Centben pedig a szintén saját márkás 1,5%-os UHT tej szintén 129 forint. Így gyorsan láthatjuk az ár-összehasonlítást a vizsgált akcióra vonatkozóan. (Az árak azóta változtak, ma már nem feltétlenül vannak érvényben, az adatok és a kép csak a működés bemutatását szolgálja. A friss akciók között ezen a linken keresgélhet.)

Az oldalon szerepelnek olyan termékek, amelyek az aktuális időponthoz képes csak később - jellemzően napokon belül - lesznek akciósak. A szóban forgó termékek halványan láthatóak az oldalon és a termékdobozukban látható, hogy mikortól érvényes az akciós ár, erre az "Akció kezdőideje:ÉÉÉÉ-HH-NN" megjelölés utal.

6. Ha konkrét terméket keresünk?

Bal oldalon, a „Gyorskereső” menüpontba beírhatunk kulcsszót, vagy kulcsszavakat, ha terméket vagy termékféleséget keresünk. A lenti képen az "UHT tej" keresési szóösszetétel szerepel (a képen szereplő árak már nem aktuálisak, szerencsére a tej ára azóta jócskán lejjebb ment). A beírás után "Enter"-t kell nyomni, vagy a „Gyorskereső” nagyítójára kattintva az oldalon láthatóvá válnak a találatok kategóriákba rendezve. Fontos, hogy a kereső minden boltlánc akciói között keres, tehát ilyenkor mindenféle láncból származó akció megjelenik. Az akciót meghirdető áruház logója a termék lapjának bal felső sarkában látható.

Reméljük az útmutató alapján könnyedén megy majd a Mindenár.hu használata. Ha pedig kérdése van, akkor küldje el a kapcsolat@mindenar.hu e-mail címre, de érdeklődhet, kérdezhet, véleményezheti a termékeket a Mindenár.hu Facebook-oldalán is.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás