HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Megsértődött a Tescóra az egyik banánvásárló Dátum: 2015.07.16.

Skorpiót talált a Tescóban vásárolt banánok között egy egyesült királyságbeli szociális munkás. A világ egyik legmérgezőbb állataként számon tartott skorpió megszúrta a vásárlót. Az áruházlánc a hívatlan vendégért cserébe visszatérítette a banánok árát.

Skorpiószúrással végződött egy átlagos bevásárlás a Tescóban az egyesült királyságbeli Kita Fittonnnak. A 20 éves szociális és ifjúsági munkás egy tanulási nehézségekkel küzdő fiataloknak fenntartott otthonban készítette az uzsonnát, amikor a Tescóban vásárolt dobozos banánok közé nyúlva éles fájdalmat érzett.

Banán


Kitát a banánok között rejtőzködő skorpió szúrta meg, a rovart a világ legmérgezőbb állatai között tartják számon, a mérge halálos is lehet. A szerencsétlenül járt nő elviselhetetlen fájdalomról számolt be, és a kezelés ellenére még mindig zsibbad az ujja - derül ki a Guardian angol lap cikkéből. 

A Tesco a bejelentés után eljött a banánok dobozáért és felajánlotta, hogy visszatéríti a termék árát. „Ezt sértőnek érzem, mi lett volna, ha gyerekek találják meg az állatot?” – reagált Kita Fitton, aki még mindig várja az áruházlánc bocsánatkérését. A Tesco szóvivője elmondta: „A termékeink esetében a legmagasabb minőségi színvonalát tűztük ki célul. Ügyfélszolgálati munkatársaink vizsgálják a bejelentést, és a lehető leghamarabb tájékoztatják a vásárlót."

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát . A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás