HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Egy volt CBA átvételével ünnepelt a Penny Dátum: 2015.07.20.

A Penny a Király utcában nyitotta meg legújabb, kétszázadik egységét, ahol korábban egy CBA működött.

Július elején ünnepelt a Penny Market: átadta a Király utca 82-ben lévő egységét, amely a magyarországi hálózatának a kétszázadik tagja. A Nagykörúttól Városliget felé pár perces sétára lévő Pennynek több versenytársa is akad a közvetlen közelben. Pár sarokkal arrébb, a Lövölde téren a Lidlnek van boltja, szintén néhány sarokra van a Rákóczi úti Aldi, és akkor csak a diszkontokat említettük, de a szóban forgó Pennynek a körúti Sparokkal, CBA-kkal is fel kell vennie a versenyt.

A Penny boltnyitásának érdekessége, hogy a Király utcai üzlet helyén korábban egy CBA működött. Az Google Mapsen elérhető - 2014. júniusában készült - képen látható üzletbejáraton lévő matrica helye utal arra, hogy korábban ott egy CBA üzemelt.

A bolt helye egy évvel ezelőtt:

voltCBA-mostPenny222

Már a tavaly nyáron készült GoogleMapses képen is látszik, hogy már korábban bezárt az ottani CBA - Fotó: Google Maps

A bolt helye a múlt pénteken:

penni

 A kétszazadik Penny - Fotó: Mindenár.hu

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát . A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás