HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Itt vegye meg a márkás csokit húsvét előtt! Dátum: 2014.04.16.

A legismertebb csokimárkák csábítják húsvét előtt a vásárlókat. Számtalan ár, számtalan termék, számtalan bolt. A Mindenár rendet rak.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a boltláncok igen komoly választékkal fordulnak rá a húsvéti szezonra, ennek megfelelően százszámra árulnak különféle csokitojásokat, csokinyuszikat, táblás csokikat. Annak érdekében, hogy kicsit tisztább legyen a kép, a Mindenár.hu ezúttal a legismertebb csokimárkák termékeiből állított össze egy csomagot. 

kinder

Például a húsvéti időszak egyik sztárja, a Kinder tojás 170 forintba kerül, ami kiváló ár, tekintettel arra, hogy 200 forint vagy annál drágább szokott lenni alapesetben. Az elmúlt hónapokban mindössze kétszer ment e szint alá a Kinder tojás ára, akkor is csak egy tízessel volt olcsóbb.

A csokitojások frontján nagyágyúk csaptak össze: a Nesquik 10 grammos tojása 49 forint, a Tibi 18 grammos terméke 129 forint, a Boci 15 grammosa 79 forint, kilós áron számolva a Nesquik a legjobb választás, de ízlés kérdése, hogy ki melyik csokimárkát szereti a legjobban. 

A táblás csokiknál a két ősi ellenfél, a Milka és a Boci csatázik újra, előbbi most 185 forintért kaphat, utóbbi 199 forintért. A kínálatban szerepelnek még a magasabb kategóriába sorolt Merci és a Lindt édességei, valamint a Szamos marcipántojásai is. 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás