HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Cukormentes versenyt nyert a Barackos buboréktorta Dátum: 2015.08.04.

Magyarország Cukormentes Tortájának a Barackos buboréktortát választották.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt írja ki a cukormentes tortaversenyt, amelyre olyan édességek nevezhetnek, amelyek hozzáadott cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készültek.

barackos buborektorta

A Barackos buboréktortát Vaslóczki Orsolya cukrász készítette, ő az első női győztese a versenynek. A sárgabarack mellett a tortában diókrém, és pirított dió is van, meg természetesen piskóta, nem beszélve a roppanós csokoládérétegről. Az édesség a díszítésről kapta a nevét: a tetején légpárnás fóliával formázott buborékminta van. A győztes tortából egy szelet 11,8 gramm szénhidrátot és 278 kilókalóriát tartalmaz. A méréseket A vizsgálatokat a Mindenár.hu-val együttműködő Wessling Hungary Kft., független élelmiszervizsgáló laboratórium végezte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben. A laboratóriumi tortavizsgálatokról itt olvashat részletesen.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás