HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Két új Aldi nyílik Dátum: 2015.08.05.

Az Aldi nem foglalkozik a boltzárral: megy előre, a héten két új boltot avat.

Az Aldi folytatja a magyarországi terjeszkedést. A társaság honlapja szerint csütörtökön - augusztus 6-án - mindjárt két új üzlettel bővül a jelenlegi hálózat. ​​

Az egyik új üzlet Budapest XVII. kerületében, a Pesti 2-ben nyílik, és 7-től este 10-ig lesz nyitva. A másik üzlet a Budapesttől 25 kilométerre lévő, Kerepesen, a - 3-as főúton - Szabadság utcában található. Utóbbi üzlet 7-kor nyit és este 9-kor zár.

Az Aldinak már több mint száz üzlete van, a jubileumi, századik üzletét (amely Budapest V. kerületében, a volt Úttörő Áruház helyén kapott helyet) tavaly decemberben adta át. Az Aldi egyébként tavaly - az Opten céginformációs adatbázisa szerint 91 milliárd forintos árbevételt ért el, ami 13,6 százalékos növekedést jelent a 2013-as 80,1 milliárdhoz képest.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás