HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Az Aldi is beszáll a harcba: hat üzletét kinyitja vasárnap Dátum: 2015.08.12.

Az Aldi eddig egyik egységével sem kivételezett vasárnap, most azonban változott a helyzet. 

Az augusztus 20-a előtti hétvége elég csábító az Aldi számára: hat üzletét ugyanis kinyitja augusztus 16-án. A lépés egyértelműen a nyaralókat célozza, ugyanis a Balaton közelében lévő Tapolcán lévő egysége mellett nyitva lesz a balatonfüredi, a balatonlellei, a siófoki, a keszthelyi, valamint a Velencei-tó partján a gárdonyi egység. 

aldi

Az Aldi lépése annyiban meglepő, hogy a boltlánc eddig tartózkodott a vasárnapi kivételezéstől. Sőt, még a budapesti Fővám téri Nagyvásárcsarnokban található Aldi is zárva van vasárnaponként, pedig ez az üzlet nyitva lehetne a szabályok szerint, ugyanis piacon található. Az Aldi a Fővám téri egység zárva tartását korábban logisztikai és munkaszervezési okokkal indokolta. (A Fővám téri Aldi zárva tartásáról itt olvashat részletesen.)

"Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás