HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Óriási piacot épít a CBA Dátum: 2015.09.23.

A szegedi Príma áruház mellett hozzák létre a CBA-csoport országos zöldség- és gyümölcsfelvásárló központját. A létesítményre 9 milliárd forintot fordítanak, és jövő májusra lesz kész - írja a Délmagyar.hu, a Csongrád megyei Délmagyarország napilap online kiadása.

A beruházást megvalósító Hansa-Kontakt Kft. vezetője, Kis Attila a lapnak azt mondta: a CBA áruházai most egyénileg szerzik be a zöldséget és a gyümölcsöt, ami egyáltalán nem költséghatékony megoldás. Pedig a forgalomnak ezek a primőráruk teszik ki jelenleg a 15-30 százalékát, összességében a CBA-hálózatban 50-100 milliárd forint nagyságrendű forgalmat jelent. A Hansa-Kontakt célja a beruházással, hogy a CBA-hálózat zöldség- és gyümölcsfelvásárlási problémáját hosszú távon megoldja.

A kép illusztráció - Forrás: Pixabay

A 9 milliárd forintból megépülő létesítmény várhatóan jövő májusra lesz kész és 100 embernek adhat majd munkát. A kereskedők, boltosok mellett a lakossági vásárlók előtt is nyitott lesz a központ: egy 1300 férőhelyes külső, fedett részben lehet majd beszerezni a portékát. A tervekben szerepel egy feldolgozóüzem létrehozása is.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás