HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Natur Aqua, Visegrádi, Theodora - mindegyiket olcsóbban adják! Dátum: 2014.04.25.

A legolcsóbb másfél literes ásványvíz 43 forintba kerül, a márkásak pedig akciósan több mint a duplájába kerülnek, ám még így is olcsóbbak a megszokottnál. 

Magyarországon az elmúlt években számottevően emelkedett az ásványvízfogyasztás, az idei főszezon pedig lassan elkezdődik, ezért érdemes már most szétnézni.

minwasser

Az Auchan Zafír nevű terméke 43 forint a héten, korábban is ennyi volt az ára, ezzel pedig a kategória egyik árbajnoka, ennél olcsóbban (40 forint alatt) nagyon ritkán kaphatóak ásványvizek. 

A jelenlegi kínálat többi tagját a márkás vizek adják. A Theodora 79 forint a Tescóban, ezzel 10 forintot ver a Spar 89 forintos akciójára. Ugyanakkor a Tescóban a Natur Aqua másfél literes palackja 99 forint, míg a Coopban 89 forint. Valamennyi ár kedvező, mert a Natur Aqua ára jellemzően 100 forint körül vagy annál magasabb szinten szokott lenni. Szintén kedvező árat kapott a Visegrádi, amely nem akciósan általában szintén a 100-as árkategóriában tanyázik, most azonban a Sparból és a CBA Centekből is elhozható mindössze 59 forintért.

A diszkontok ritkán teszik akcióba az ásványvizeiket, de fontos megjegyezni, hogy a Lidl, Penny és az Aldi általában 55-65 forintért szokta adni a legolcsóbb, másfél literes palackokat.  

Takarítás

A boltláncok kiemelt szerepet biztosítanak a tisztítószereknek is, ami érthető a tavaszi nagytakarítások szezonja miatt. 

Az egyik legismertebb márka, a Domestos 7,5 decis fertőtlenítő-, tisztítószeréből az Auchanban 395 forint egy darab, míg az 1,25 literes nagy kiszerelést a Tesco 599-ért adja, amivel egységárra vetítve a legjobb ajánlatot kínálja.

A Penny azonban kombóval indult a heti versenyben, 2 db 750 ml-es Domestoshoz még egy Cif súrolószert is ad, 1099 forintért, ami igen kedvező árat jelent.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás