HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Újabb piacos Spar nyílik Dátum: 2015.09.28.

A héten várhatóan megnyílik a felújított Klauzál téri csarnokban lévő Spar, amely minden vasárnap nyitva lesz a piacos kivételnek köszöhetően.

Régi-új üzlettel bővül a Spar hálózata: a budapesti VII. kerületben - a bulinegyedben - lévő Klauzál téri csarnok felújítása ugyanis befejeződik, és megnyílik a korábban is ott lévő egység. A mostani boltnyitás azért érdekes, mert az egység minden vasárnap nyitva lesz. A csarnok ugyanis piacnak minősül, így nem vonatkozik rá a boltzár.

A kép illusztráció - Fotó: Pixabay

A Spar a Mindenár.hu-val közölte: a Klauzál téri üzlet várhatóan október 2-án - most pénteken - nyit ki. Hétköznapokon és szombaton fél 7-től este 9-ig, vasárnapokon pedig fél 7-től este 6-ig lesz nyitva. A Sparnak nem ez az egyetlen piacos boltja, a Rákóczi téri csarnokban is van egy üzlete, amely minden vasárnap nyitva van. Tapasztalataink szerint a Rákóczi téri üzletre nem lehet panasz, minden vasárnap viszonylag sokan vannak.

Ha tud olyan boltról, amely nyitva van vasárnap, akkor ne habozzon, kattintson ide és töltse ki az űrlapot! Vásárlók ajánlhatnak boltokat, de bolti dolgozók és tulajdonosok is jelentkezhetnek. A javasolt boltokat ellenőrizzük, majd feltesszük a listánkra.

Ugyanakkor vannak kivételek is. A Budapest I. kerületében lévő Batthyány téri csarnokban is van egy Spar, ám az zárva van vasárnap. Ahogy a Fővám téri csarnokban található Aldi is. Az Aldi korábban lapunknak azt mondta: logisztikai és munkaszevezési okokból nem nyita ki vasárnap et az egységét.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás