HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Újabb boltot nyit Szombathelyen a Lidl Dátum: 2015.09.30.

Csütörtök reggeltől már három Lidl lesz Szombathelyen.

Az országszerte több mint százhatvan egységet működtető Lidl újabb üzletet nyit. A boltláncnak eddig két üzlete volt Szombathelyen (Kenyérvíz utca és Verseny utca), most csütörtökön - azaz október 1-jén - azonban megnyitja a harmadikat is, mégpedig a Zanati úton. Az új egység ráadásul most vasárnap - október 4-én - is nyitva lesz. A konkurencia adott: a szomszédban (szintén a Zanati úton) van egy Tesco hipermarket és egy Penny Market, 3 kilométerre pedig az Aldinak van egysége (Szent Gellért utca).

lidl

A Lidl egyébként Budapesten és az agglomerációban is folytatná a terjeszkedést. Legalábbis erre utal a Lidl honlapján elérhető felhívás, amely szerint a társaság üzlet kialakítására alkalmas ingatlanokat és telkeket keres a szóban forgó területen, az érintett ingatlantulajdonosok pedig online leadhatják az ajánlatukat. A Lidl frekventált és könnyen megközelíthető helyen lévő ingatlanokat keres, amelyeknek az eladótere legalább 800 négyzetméteres és körülbelül 300 négyzetméteres raktárral is rendelkeznek, és van rakodási terület kialakítására lehetőség. A telkek esetében pedig a kritériumok között szerepel például a 6500 négyzetméternél nagyobb terület, valamint a kereskedelmi létesítményre vonatkozó építési engedély.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás