HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Jelentősen emeli a fizetéseket a magyar Auchan Dátum: 2015.10.02.

A magyar Auchan-dolgozók háromnegyede októbertől 10 százalékkal nagyobb fizetést kap.

"'Az Auchan Magyarország Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete megállapodást kötött, melynek értelmében 2015. október 1-jétől a vállalat átfogó bérfejlesztést hajt végre az áruházi munkakörökben. Az áruházlánc ezzel mintegy 1,2 milliárd forintot fektet be a meglévő és a leendő munkatársak bérfejlesztésébe az elkövetkezendő egy évben" - közölte az áruházlánc.

auháni

A lépés azt jelenti, hogy az Auchannál dolgozók háromnegyede 10 százalékkal nagyobb fizetést kap a jövőben. Az Auchan a béremelés mellett jutalmakkal, és részvényesi programmal igyekszik magához láncolni a dolgozókat.

A lépés a Mindenár.hu szerint egyben arra utal, hogy a kiskereskedelmi szerpelők egy részét érintő kedvezőtlen lépések (például a vasárnapi boltzár) beveztése ellenére, az Auchannak esze ágában sincs a magyar piacot elhagyni.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás