HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

A Coop megjelent az Agipnál Dátum: 2015.10.05.

A martonvásári Agip-kútra befészkelte magát a Coop. Az üzlet vasárnap is nyitva van. 

Az OMV-kutakon sorra nyíltak a Sparok az elmúlt években, hónapokban, a Mol az idén elindított Fresh Corner-üzleteiben árusít mindennapos termékeket (tej, cukor, liszt stb.), a Shellnek pedig két olyan kútja van, amelyen Tesco Expressz üzemel. A szintén jelentős kúthálózattal rendelkező Agip azonban eddig nem lépett, legalábbis mi nem tudtunk róla. Változott a helyzet. 

A martonvásári Agip-kút Cooppal
Fotó: Mindenár.hu

Úgy fest ugyanis, hogy az Agip is lépett. Legalábbis a martonvásári Agip-kúton egy Coop-bolt üzemel. Lehet kapni tésztát, lisztet, cukrot, és az üzlet nyitva tart vasárnap is. 

Coop martonvásár02Fotó: Mindenár.hu

A martonvásári kút után megnéztük több Agip-kutat (pl.: Budapest, Nagyszőlősi út; Budapest, Kerepesi út; Budaörs), de azokon nem voltak Coopok.

Hétfőn e-mailben megkérdeztük a Coopot és az Agipot, hogy a martonvásári Agip-kúton működő üzlet egyedi eset vagy a következő időszakban egyre több Agip-kúton jelenhet meg a boltlánc. Amint megkapjuk a válaszokat, bővítjük a cikket. 

 

 

 

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás