HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Új Rudi a Pöttyöstől - laktózérzékenyeknek Dátum: 2015.10.13.

A Pöttyös elkészítette a Túró Rudi laktózmentes változatát. A 30 grammos édesség 109 forint.

Laktózmentes

A laktózérzékenyeknek kitalált terméket többek között a G-Roby árulja, a 30 grammos szeletet 109 forintért, ami drágább, mint a sima Pöttyös Rudi 30 grammos változata, amelyet jellemzően 70-90 forint körüli áron szoktak árulni a boltok. A sima Rudi kilós ára 2-3 ezer forint között mozog, a laktózmentesé a 109 forintos árból adódóan 3,6 ezer forint.

A laktózmentes Rudinak van helye a piacon: az uniós adatok szerint Magyarországon az emberek 40 százalékát érinti a laktózérzékenység, így lényegében népbetegségről van szó. A laktózérzékenység lehet veleszületett probléma vagy szerzett. Azt jelenti, hogy a szervezet nem képes feldolgozni a laktózt, más néven a tejcukrot, amely a tejtermekékekben található.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás