HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Az Aldi Sopronba megy Dátum: 2015.10.28.

Újabb üzlettel bővíti hálózatát az Aldi: Sopronban nyílik a következő egység.

Hirdetés

 

Folytatja a magyarországi terjeszkedést az Aldi - tudtuk meg a boltlánctól. A társaság Sopronban nyitja meg a következő egységét, egész pontosan az Ágfalvi 4. szám alatt. Az új, 900 négyzetméteres üzletet az engedélyeztetéstől függően az idén vagy a jövő év elején adják át. Ez lesz a második soproni egysége az Aldinak, az új bolttól 3,2 kilométerre található a másik, már most is működő, Győri úti bolt.

aldi
A Google Maps 2011-es fotóján így néz ki az Ágfalvi úti telek, amelyen az új Aldi kap helyett

Az Aldi egyébként legutóbb augusztusban adott át új boltokat. Az egyiket Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton, a másikat a Budapesttől 25 kilométerre lévő, Kerepesen. Az Aldinak már több mint száz magyarországi üzlete van. A boltlánc árbevétele tavaly - az Opten céginformációs adatbázisa szerint - 91 milliárd forintra rúgott, ami 13,6 százalékos növekedést jelent a 2013-as 80,1 milliárdhoz képest.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás