HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Négy újabb kutas bolt a Spartól Dátum: 2015.11.17.

A Spar folytatja a terjeszkedést az OMV-kutak segítségével.

Kérdésünkre a Spar közölte, novemberben Győrben, Tatabányán, Kaposváron és Szombathelyen nyitott új benzinkutas Spar Expresszt. (A boltok pontos címe: Győr, Pápai út 771., Tatabánya, Károlyi út/Ságvári út 4., Kaposvár, Áchim András u. 113/14. hrsz., Szombathely, Körmendi út 92.) A négy új bolttal együtt negyvenöt olyan OMV-kút van az országban, amelyeken van vasárnap is nyitva tartó Spar Expressz.

OMV Spar Expressz

Az OMV-hez hasonlóan a Mol is lépett az idén: a magyar olajcég tíz töltőállomásán nyitott Fresh Corner-üzletet, amelyekben mindennapos termékeket (liszt, cukor, ásványvíz, felvágott stb.) lehet kapni. A Shellnek két kútja van (Budapest IX. kerület, Budaörs), amelyeken Tesco Expressz üzemel, valamint az Agipnak a martonvásári egységében egy Coop működik.

A Hvg.hu még augusztusban nézte meg a benzinkutas boltok árait, választékát. A lap tesztjén kiderült, hogy bizony egy komplett vasárnapi bevásárlást megéri megejteni már ezeken a kutakon, mert árban olykor olcsóbbak is, mint a környékükön levő kis családi, magyar hátterű üzletek. Minden alapélelmiszert kínálnak már, sőt annál is többet, bár a választék egy-egy áruból nem nagy.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás