HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Leszavazták a boltzárat a Hvg.hu olvasói Dátum: 2015.11.19.

Elegük van a vasárnapi boltzárból a Hvg.hu olvasóinak.

 

Hirdetés

A vasárnapi boltzárról rendezett virtuális - nem reprezentatív szavazást - olvasóinak a Hvg.hu. A lap két virtuális referendumot "írt ki”, amelyekben a vasárnapi boltzárról szóló esetleges népszavazást játszották le. Több mint 7 ezer olvasó szavazat, így a lap szerint az eredmény nagyon nem vihet félre abban a tekintetben, hogy a lakosság mit gondol a vasárnapi boltzárról.

woman-1029716 640

Az egyik “szavazáson” a tordasi boltos, Simonné Gercsényi Gabriella által megalkotott cseles kérdésre – amit a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) is hitelesített – lehetett válaszolni, míg a másikon az általunk összerakott, egyértelműen érthető, nem megcsavart kérdés szerepelt. Simonné Gercsényi Gabriella kérdése azért cseles, esetlegesen félreérthető, mert azt kérdezné a népszavazáson, hogy az emberek egyetértenek-e a boltok zárva tartásával.

A Hvg.hu mindkét szavazásán elsöprő többségbe kerültek azok, akik nem kérnek a vasárnapi boltzárból. A szavazásról, a részletes eredményről itt olvashat részletesen.

 

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás