HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Utazások bagóért: Rómába, Prágába, Balatonra is lehet menni Dátum: 2015.11.25.

Számos helyre foglalhat szállást most pénteken alig 10 ezer forintért.

Hirdetés

Magyarországon is kezd teret nyerni az amerikai piacon már hagyományosnak számító Black Friday, azaz a Fekete péntek. A fekete itt nem rosszat jelent, hanem karácsonyi bevásárlási szezon indulását. (A Black friday elnevezés eredetéről itt olvashat.)

A Fekete pénteken elsősorban az elektronikai áruházak kínálnak tényleg jelentős kedvezményekkel termékeket, de számos más termék, szolgáltatás is bekerülhet a palettába. Ez most is így lesz, mégpedig a Tescoutazas.hu-n elérhető utazásokat lehet lefoglalni kedvező áron: szinte valamennyi utazás, amelyek jellemzően 2-3 napra szólnak teljes ellátással, midössze 9990 forintért foglalhatóak le a Black Friday napján, azaz november 27-én pénteken.

hajduszoboszlo-216202 1280Többek között Hajdúszoboszlóra is lehet menni - Fotó: Pixabay.com

Tehát közel 10 ezer forintért például elutazhatunk Hajdúszoboszlóra, az ismert fürdővárosba, de látogatást tehetünk Egerbe vagy a Balatonnál is. Arról nem beszélve, hogy a külföldi célpontok közül például Bécsbe, Rómába vagy Prágába is ellátogathatunk-ugyanennyiért. 

lake-balaton-420990 1280A Balatonra is- Fotó: Pixabay.com

Tescoutazas.hu által kínált utazások bőven az átlagár alatt vannak. A KSH statisztikái szerint az idén egy szállodai szoba átlagára 96,16,4 ezer forint volt. Ehhez képest a Black Friday során lefoglalható utazásokkal három napra - két éjszakára - kell fizetni 9990 forintot, ehhez jöhet még az ellátás, ahol ezt tartalmazza az ajánlat.

Az akció feltehetően tovább növeli az idén amúgy is megugró utazási kedvet. A magyarok (a a statisztika szerint a belföldi vendégek) január és szeptember vége között összesen 10,3 millió éjszakát töltöttek a szálláshelyeken, ami 6,3 százalékos növekedést jelentett. ennek köszönhetően a szállodák szobakihasználtsága átlagosan 3 százalékponttal, 55 százalékra nőtt. 

Ezen adatok lekörözésében segíthetnek a 9,9 ezer forintos, pénteken elérhető utazások.

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás