HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

A Lukoil-kutakra is betört a Spar Dátum: 2015.11.25.

Az OMV, a Mol és a Shell után a Lukoil is beszállt a benzinkutas boltok versenyébe. Partnere a Spar.

Hirdetés

A Spar eddig az OMV-kutakon nyitotta sorra a vasárnap is nyitva tartó üzleteit, amelyekben mindennapos termékeket (lisztet, tejet, csomagolt felvágottat) lehet kapni a többi boltban megszokott áron. A jövőben azonban három Lukoil-kútra is belép a Spar. 

Az első lukoilos üzlet Budapest XI. kerületében (Bartók Béla út) nyílik meg november 26-án csütörtökön, majd a jövő héten - december 3-án - átadják a tatabányai és a diósdi boltot is. Mindhárom üzlet nyitva lesz vasárnap is.

lukoil
Ezen a kúton nyílik meg az lukoilos Spar - Forrás: Google Maps

„Vevőink visszajelzései alapján egyre nagyobb az igény a minőségi, jó ár-érték arányú szolgáltatásokra. A shopok megnyitásával tovább folytatódnak azok a stratégiai fejlesztések, amelyek vásárlóink lojalitásának növelését, valamint újabb célcsoportok megszólítását célozzák. A SPAR márkatermékek esetében a SPAR-ban megszokott árakat garantáljuk, így a napi bevásárlás mostantól a LUKOIL kutakon is intézhető” - közölte Horváth-Dori Jenő, a Lukoil-hálózatot működtető Normbenz Magyarország ügyvezető igazgatója.

Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója pedig azt mondta: "Az LUKOIL töltőállomásokon nyíló üzletek esetében a SPAR termékei közül a hangsúly a gyors bevásárlásokat jellemző frissáru-kínálatra kerül, széles pékáru- és zöldség-választékkal. A polcokon több száz féle termék, így a SPAR bicskei húsüzemében gyártott húskészítmények, valamint az alapvető háztartási cikkek és a sajátmárkás termékek is megtalálhatóak lesznek” –mondta Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

A tesztidőszak után a Spar és a Lukoil az együttműködés bővítését tervezi, újabb töltőállomások bevonásával.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás