HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezek a boltok nyitva vannak nyitva vasárnap Dátum: 2015.11.26.

Rendhagyó vasárnapok következnek, ugyanis búcsút lehet a vasárnapi boltzárnak. Legalábbis karácsonyig. Ahogy a korábbi hetekben, a Mindenár.hu most is térképre rakott rengeteg boltot, amelyek nyitva lesznek az adventi  vasárnapokon.

Hirdetés

Több mint fél évvel ezelőtt voltak olyan vasárnapok, mint amilyen a november 29-i, a december 6-i, a december 13-i és a deember 20-i. Ugyanis nem kell foglalkozni a boltzárral, így rengeteg bolt lesz nyitva, csakúgy, mint a korlátozás - március 15-i - bevezetése előtt. A boltláncok ugyanis logikus módon a karácsony előtti vasárnapokon használják ki azt a lehetőséget, hogy évente öt alkalommal kinyithatnak.

A Mindenár.hu a boltzár bevezetése óta hétről hétre igyekezett minél több üzletet felsorolni, térképre tenni, amelyek nyitva lesznek vasárnap. Most is így tettünk. A cikkben elérhető térképen megtalálható egy csomó bolt (pl.: Tesco, Lidl, Spar, Aldi, CBA stb.), amelyek várhatóan nyitva lesznek a szóban forgó vasárnapokon. A Spar esetében sok boltot ellenőriztünk, hogy valóban nyitva lesznek-e, de nem az összeset, ezért mielőtt valaki felkerekedik, érdemes lecsekkolni az adott üzletet a boltlánc keresőjével.

 

Ha tud olyan boltról, amely nyitva van vasárnap, és nyitva lesz december 24-én, 25-én, 26-án és január 1-jén, akkor ne habozzon kattintson ide és töltse ki az űrlapot! Vásárlók ajánlhatnak boltokat, de bolti dolgozók és tulajdonosok is jelentkezhetnek. A javasolt boltokat ellenőrizzük, majd feltesszük a listánkra.

(Az összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, olvasói visszajelzések és saját tapasztalatai alapján készítette, az adatok pedig tájékoztató jellegűek.)

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!


Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás