HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezek a boltok nyitva lesznek most vasárnap, azaz december 6-án Dátum: 2015.12.05.

Újabb rendhagyó, boltzár nélküli vasárnap lesz december 6-án. A Mindenár.hu most is térképre rakott rengeteg boltot, amelyek nyitva lesznek az adventi  vasárnapokon.

 

Most vasárnap - december 6-án - ismét kivételes nyitvatartási menetrend lesz érvényben. Ez lesz ugyanis a második vasárnap az adventi időszakban, amikor a legtöbb bolt kihasználja a boltzárszabály adta lehetőséget és nyitva tart. 

A Mindenár.hu a boltzár bevezetése óta hétről hétre igyekezett minél több üzletet felsorolni, térképre tenni, amelyek nyitva lesznek vasárnap. Most is így tettünk. A cikkben elérhető térképen megtalálható egy csomó bolt (pl.: Tesco, Lidl, Spar, Aldi, CBA stb.), amelyek várhatóan nyitva lesznek a szóban forgó vasárnapokon.

 

Ha tud olyan boltról, amely nyitva van vasárnap, és nyitva lesz december 24-én, 25-én, 26-án és január 1-jén, akkor ne habozzon kattintson ide és töltse ki az űrlapot! Vásárlók ajánlhatnak boltokat, de bolti dolgozók és tulajdonosok is jelentkezhetnek. A javasolt boltokat ellenőrizzük, majd feltesszük a listánkra. (Az összeállítást a Mindenár.hu a boltláncok honlapjain elérhető információk, olvasói visszajelzések és saját tapasztalatai alapján készítette, az adatok pedig tájékoztató jellegűek.) Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni. Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás