HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezek a boltok és patikák nyitva lesznek december 25-én és 26-á Dátum: 2015.12.23.

Az adventi időszakban lényegében valamennyi bolt nyitva volt, ám karácsonykor alig lesznek nyitva üzletek. A Mindenár.hu felsorol több tucat olyan üzletet, amelyek szinte biztosan nyitva lesznek december 25-én és 26-án. (December 26-án publikálunk egy másik boltlistát is, amelyen a december 27-én nyitva tartó üzletek lesznek felsorolva.)

December 25-én és 26-án a benzinkutaké lesz a főszerep, ezek ugyanis éjjel-nappali üzemmódban működnek. Országszerte több mint negyven olyan OMV-kút van, amelyeken Spar Expressz működik és ezek nyitva is lesznek a kérdéses napokon. Ugyanígy nyitva tartanak a Mol-kutakon elérhető Fresh Corner-egységek. Két Tesco is nyitva lesz, az egyik a budaörsi Tesco-parkolóban lévő Shell-kúton található, a másik pedig Budapesten, a IX. kerületi Haller utcában. Az alábbi térképen feltüntettük a benzinkutas boltokat, valamint olyan nonstopokat, amelyek az utóbbi hónapokban ünnepnapokon és vasárnapokon nyitva voltak. A fővárosban sok üzlettel rendelkező Roni-hálózat a holnapján közölte, hogy az ünnepnapokon is várják a vásárlókat, a Manna-hálózat boltjai szintén jó eséllyel nyitva lesznek. (Előfordulhat, hogy valamelyik térképen szereplő bolt mégis zárva lesz. A felsorolt boltokon kívül pedig természetesen sok kisebb bolt is nyitva lesz országszerte, ám mindegyiknek a pontos címét és nyitvatartási idejét nem ismerjük pontosan, ezért nem kerültek fel a térképre.)

A Mindenár.hu most összegyűjtötte és térképre rakta azokat a gyógyszertárakat is, amelyek az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezésügyi Intézet (OGYEI) adatai szerint december 25-én, 26-án és 27-én - tehát mindhárom napon - nyitva lesznek. Vannak patikák, amelyek az említett három nap valamelyikén tartanak csak nyitva, ezeket az OGYEI honlapján lehet megtalálni

Karácsony után, december 27-e vasárnapra esik, ezen a napon érvénybe lép újra a boltzár, arra a napra is készülünk: december 26-án megjelenő cikkünkben felsoroljuk majd, mely boltok lesznek nyitva az év utolsó vsárnapján.

Ha tud olyan boltról, amely nyitva van vasárnap, és január 1-jén, akkor ne habozzon kattintson ide és töltse ki az űrlapot! Vásárlók ajánlhatnak boltokat, de bolti dolgozók és tulajdonosok is jelentkezhetnek. A javasolt boltokat ellenőrizzük, majd feltesszük a listánkra.

Ha a boltláncok legfontosabb heti akciós termékeinek árára kíváncsi, nézze meg a Mindenár.hu főoldalát. A felső sorban az áruházak logójára kattintva jönnek elő az adott áruház akciós termékei, amelyek között - a bal oszlopban található felsorolás alapján - kategóriánként is lehet keresgélni.

Ha tetszett a cikk, akkor kövessen minket a Facebookon is!


Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás