HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:
Tartalmasabbak lehetnek a magyar kenyerek | Dátum: 2016.01.03. |
Új szabályokat írnak elő a kenyerekre a földművelésügyi miniszter új rendelettervezete - írja a Vs.hu. A rozskenyérnél például minimum 60 százalék lenne a rozsliszt aránya, szemben az eddigi 40 százalékkal. Emellett új kenyerek elkészítési módját és beltartalmát is előírja, így például megjelenik a szabályozásban (pontosabban a Magyar Élelmiszerkönyvben) a Graham-kenyér, a tönkölykenyér is Egyelőre rendelettervezetről van szó, azaz még nincs elfogadva. Ha életbe lépnek a szabályok, akkor a kenyerek sótartalma is csökkenni fog. További részleteket a Vs.hu cikkében olvashat. Kapcsolódó cikkek:
Új zöldséget csináltak - összeházasodott az uborka és a dinnyeÚjabb Lidl érkezik, a CBA helyére Egészséges, finom és exkluzív - Ráadásul a tavasz hírnöke, külföldön szeretik, mi viszont nem nagyon esszük! Miért? Elég meredek hír az élelmiszerekről Mire figyeljünk, ha fagyizunk? - A tornyos fagylalt problémás lehet |
Együttműködő partnereink: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hogyan működik az oldal? | ![]() |
Heti elemzés | ![]() |
Kapcsolat | ![]() |
Mindenár blog | ![]() |
Hírlevél-feliratkozás |
Minden jog fenntartva. All rights reserved. Copyright©2013. Mindenár.hu |