HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ferencváros is kap egy vasárnapi Spart Dátum: 2016.01.27.

Új Spar nyílik a IX. kerületben, egy volt Reál helyén. Ráadásul vasárnap is nyitva lesz. 

Budapesten, a Lónyay és a Czuczor utca sarkán (a Corvinus Egyetemtől nem messze) nyit újabb üzletet a Spar. A nyitás pontos időpontja nincs kiírva a boltra, de feltehetően pár napon belül erre sor kerül, mivel a termékek már bent sorakoznak a polcokon. Megkeresésünkre a Spar közölte, az üzlet hivatalosan most csütörtökön (azaz ma) nyílik, a továbbiakban pedig hétfőtől szombatig 6-22 óráig, vasárnap pedig 7-20 óráig lesz nyitva. A Spar amúgy már üzemeltet egy szupermarketet a Ráday utca 32. alatt, ez nagyjából 2 perc sétatávolságra található az újonan nyitandó bolttól.

A Lónyay és a Czuczor utca sarkán korábban is élelmiszerbolt működött, mégpedig egy Reál. Ez jól látszik a Google Maps 2014-ben készült képén is. Az egység egyébként korábban - 2010-ig Marika ABC néven futott. 

reál volt
Reál volt - Forrás: Google Maps

spar1Spar lett Spar lett - Forrás: Mindenár.hu

A most nyíló üzlet a bejáratra kiragasztott nyitvatartási idő szerint vasárnap is nyitva tart. Így ez lesz a kilencedik olyan klasszikus Spar-egység, amely vasárnap is nyitva tart majd. (A klasszikus Spar-egységeken kívül van több mint 40 olyan Spar Expressz az országban, amely benzinkúton működik, és ezek szintén nyitva tartanak vasárnaponként. 

 

 

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás