HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Sajtokkal a rák ellen Dátum: 2016.02.22.

Az egyik amerikai egyetem friss kutatása arra jutott, hogy például a camembert sajtban lévő természetes tartósító nekimegy a rákos sejteknek.

amsterdam-170394 640

Egyes sajtokban - például a camembert-ben, a chadderban vagy a brie-ben - található természetes tartósító hatású enzim, a nizin küzd a rákos sejtek és az antibiotikum-rezisztens baktériumokkal. A kutatás szerint akár 30 féle rák ellen képesek harcolni - idézi a kutatást az Élelmiszerbiztonsági Közleménye februári száma.

A nizin egy nem toxikus, színtelen és íztelen por, amelyet általában a puhább sajtokhoz adnak hozzá a romlás elkerülése érdekében.

Nézze meg a Mindenár.hu oldalát mobilról, és keresgéljen az áruházak legjobb akciói között, és készíthet a mobilján bevásárlólistát is!

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás