HÍRLEVÉL FELÍRATKOZÁS:

Ezeket a csokikat nem szabad megvenni - tételes lista Dátum: 2016.02.24.

Kedden a Mars csokoládégyártó 55 országra, köztük Magyarországra is kiterjedő visszahívást jelentett be, mert a termékekben műanyag darab kerülhetett. 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közzétette azoknak a csokiknak (Milky Way, Mars, Snickers) a tételes istáját, amelyekre vonatkozik a visszahívás. Arra kéri a hatóság a vásárlókat, hogy akik vásároltak az alább felsorolt termékekből, ne egyék meg.

Bár a magyar boltláncok még hivatalosan nem jelentették be azt, hogy leszedik a boltok polcairól a termékeket, a Mindenár.hu információi szerint már már megtették a szükséges lépéseket, azaz rövidesen - akár már szerdán - leszedik a boltok polcairól a visszahívásban érintett csokikat. Ilyen visszahívások esetében egyébként a boltok - bár hivatalosan ezt sem közölték még - visszafizetik a termékek árát a vásárlóknak. 

marsFo
Forrás: Nébih

A visszahívás csak Hollandiában gyártott termékeket érinti, és nem érinti a más lejárati dátummal vagy gyártási számmal jelölt termékeket vagy a máshol gyártott termékeket.

Nézze meg a Mindenár.hu oldalát mobilról, és keresgéljen az áruházak legjobb akciói között, és készíthet a mobilján bevásárlólistát is.

 

Főoldal
Heti elemzés
Együttműködő partnereink: cafeblog eletforma.hu wessling
Hogyan működik az oldal? Heti elemzés Kapcsolat Mindenár blog Hírlevél-feliratkozás